Cauta
image
  • imageBaterii Solare
  • imageInstalare Sisteme Fotovoltaice
  • imageKituri Fotovoltaice
  • imageMentenanta Sisteme Fotovoltaice
  • imageStructuri Fotovoltaice
Unde
image
image

Termeni Si Conditii


Termeni și Condiții de utilizare a platformei VoltUp.ro

1. Introducere

1.1. Acești Termeni și Condiții guvernează utilizarea platformei online VoltUp (denumită în continuare „Platforma”), operată de WEALTH FLUX SRL (denumită în continuare „Operator”), cu cod de identificare fiscală 42195390, cu sediul social la Str. Vilcelului Nr.9, Busteni, Prahova, Romania.

1.2. Utilizarea Platformei implică acceptarea integrală și necondiționată a acestor Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați Platforma.

2. Crearea Contului De Utilizator

2.1. Utilizatorii au dreptul de a-și crea un cont pe Platformă. Pentru a vă crea un cont, sunteți de acord să furnizați informații precise și complete, inclusiv adresa de email și alte date necesare pentru înregistrare.

2.2. Utilizatorul este responsabil pentru menținerea confidențialității datelor contului și este de acord să iatoate măsurile necesare pentru a-si proteja parola.

3. Achiziționarea de servicii

3.1. Utilizatorii au posibilitatea de a achiziționa servicii, pachete sau abonamente disponibile pe Platformă în schimbul unei taxe. Prețurile, condițiile de plată și descrierea detaliată a serviciilor sunt afișate pe Platformă.

3.2. Plata serviciilor se va efectua în conformitate cu modalitățile de plată acceptate pe Platformă.

4. Achiziționarea de Abonamente și Pachete

4.1. Utilizatorii au posibilitatea de a achiziționa abonamente și pachete disponibile pe Platformă în schimbul unei taxe. Prețurile, condițiile de plată și descrierea detaliată a acestor abonamente și pachete sunt afișate pe Platformă.

4.2. Prin achiziționarea unui abonament sau pachet, utilizatorul acceptă în mod explicit și necondiționat termenii și condițiile asociate acestor servicii, precum și orice reguli suplimentare specifice acestora.

4.3. Operatorul își rezervă dreptul de a modifica prețurile și caracteristicile abonamentelor și pachetelor în orice moment, cu notificare prealabilă a clientiilor existenti.

4.4. Plata pentru abonamente și pachete se va efectua în conformitate cu modalitățile de plată acceptate pe Platformă. Operatorul nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele probleme sau erori în procesul de plată.

4.5. Operatorul își rezervă dreptul de a suspenda sau de a rezilia abonamentele sau pachetele utilizatorilor care încalcă acești Termeni și Condiții sau regulile asociate serviciilor respective.

5. Listarea și Revendicarea Furnizorilor de Servicii pe Platformă

5.1. Companiile funizoare de servicii fotovoltaice pot fi listate pe VoltUp.ro în diverse categorii în mod gratuit sau prin intermediul serviciilor plătite oferite de Platformă. Listările pot include informații precum numele companiei, descrierea activității, datele de contact și altele.

5.2. Listările companiilor pot fi create de către administratorii Platformei sau pot fi adăugate de către utilizatori. Companiile sau persoanele care pretind că reprezintă o anumită companie au dreptul de a revendica listările respective, dovedindu-și identitatea și dreptul de a administra sau actualiza informațiile listate.

5.3. Utilizatorii au posibilitatea de a solicita ștergerea listărilor companiilor pe care le consideră incorecte sau neautorizate. Operatorul va analiza aceste solicitări și va lua măsuri în concordanță cu politica sa de gestionare a listărilor și conform legilor aplicabile.

5.4. Operatorul nu își asumă răspunderea pentru acuratețea sau veridicitatea informațiilor afișate în listările companiilor, și nu poate fi trasă la răspundere pentru daunele sau pierderile suferite de utilizatori sau terțe părți în legătură cu aceste informații.

6. Solicitarea de Oferte Multiple

6.1. Utilizatorii au posibilitatea de a solicita oferte multiple de la furnizori de servicii prin intermediul formularului de solicitare oferte disponibil pe Platforma.

6.2. Solicitările de oferte multiple pot include informații precum nume, email, telefon, tipul serviciului dorit,modalitatea de contactare și alte detalii relevante. 

6.3. Furnizorii înregistrați pe Platformă pot răspunde la aceste solicitări prin e-mail sau prin intermediul platformei.

6.3. VoltUp.ro facilitează comunicarea între utilizatori și companii, dar nu își asumă răspunderea pentru conținutul, calitatea sau rezultatele ofertelor sau tranzacțiilor care pot rezulta din aceste solicitări.

6.4. Utilizatorii sunt responsabili pentru verificarea informațiilor furnizate de companii și pentru luarea deciziilor în legătură cu ofertele primite.

6.5. Operatorul își rezervă dreptul de a modifica sau de a suspenda funcționalitatea formularului de solicitare  de oferte multiple în orice moment, cu sau fără notificare prealabilă.

7. Achiziția și Crearea Campaniilor de Promovare

7.1. Utilizatorii au opțiunea de a achiziționa servicii de promovare și publicitate pe Platforma VoltUp pentru a-și promova anunțurile.

7.2. Pentru a achiziționa sau crea o campanie de promovare, utilizatorii trebuie să urmeze procedura specifică oferită de Platformă, inclusiv specificarea obiectivelor campaniei, bugetul alocat, durata campaniei și orice alte detalii relevante.

7.3. Operatorul poate oferi diverse opțiuni de promovare, precum publicitate pe prima pagina, promovare în categorii specifice sau afișarea anunțurilor în partea de sus a rezultatelor căutării. Detaliile despre opțiunile de promovare și costurile asociate vor fi disponibile pe Platformă in timpul procesului de creare a campaniei.

7.4. Utilizatorii sunt responsabili pentru conținutul și legalitatea anunțurilor sau conținutului promovat în cadrul campaniilor desfasurate. Operatorul poate refuza sau suspenda campaniile care încalcă acești Termeni și Condiții sau regulile Platformei.

7.5. Rezultatele și impactul campaniilor de promovare pot varia în funcție de numeroși factori, inclusiv bugetul alocat și concurența în categoria sau regiunea relevanta.

7.6. Operatorul poate furniza rapoarte și statistici referitoare la performanța campaniilor de promovare, dar nu își asumă răspunderea pentru rezultatele concrete obținute de utilizatori.

8. Adăugarea Recenziilor pentru Furnizorii Listați pe VoltUp.ro

8.1. Utilizatorii au dreptul de a adăuga recenzii și evaluări pentru furnizorii de servicii listati pe Platforma VoltUp.ro.

8.2. Recenziile trebuie să fie veridice, relevante și să se bazeze pe experiențele personale ale utilizatorilor în relație cu furnizorii respectivi.

8.3. Utilizatorii sunt responsabili pentru conținutul recenziilor și pentru respectarea standardelor de decență și respect în formularea acestora. Recenziile care conțin conținut ilegal, ofensator sau defăimător vor fi eliminate de către operator.

8.4. Recenziile trebuie să se refere la experiențe reale și să ofere informații utile pentru alți utilizatori. Comentariile care sunt considerate necorespunzătoare sau care sunt folosite în scopuri de răzbunare sau hărțuire vor fi eliminate.

8.5. Operatorul nu își asumă răspunderea pentru conținutul recenziilor, dar își rezervă dreptul de a monitoriza și modera recenziile pentru a asigura respectarea acestor politici.

8.6. Furnizorii sau companiile listate au dreptul de a răspunde la recenziile primite prin intermediul Platformei într-o manieră adecvată și respectuoasă.

8.7. Operatorul își rezervă dreptul de a elimina recenziile false, frauduloase sau înșelătoare și de a lua măsuri împotriva utilizatorilor care încalcă această politică.

8.8. Recenziile publicate pe Platformă sunt menite să ofere o perspectivă obiectivă și utilă pentru alți utilizatori și nu trebuie utilizate în scopuri de discreditare sau hărțuire a furnizorilor sau a altor utilizatori.

9. Politica de confidențialitate

9.1. Colectarea și prelucrarea datelor personale sunt reglementate de
Politica de Confidențialitate a Companiei, disponibilă la adresa: Politica de Confidențialitate. Prin utilizarea Platformei, vă exprimați acordul cu politica noastră de confidențialitate.

10. Ștergerea Contului

10.1. Utilizatorii au dreptul de a solicita ștergerea contului lor de pe Platforma VoltUp.ro în orice moment.

10.2. Pentru a solicita ștergerea contului, utilizatorii trebuie să trimită o cerere scrisă la adresa de email [email protected].

10.3. După primirea cererii de ștergere a contului, Operatorul va verifica și procesa solicitarea în termen rezonabil. Procesul de ștergere poate implica ștergerea tuturor datelor asociate contului, inclusiv anunțurile publicate și alte informații personale.

10.4. Utilizatorii sunt informați că, în urma ștergerii contului, anumite informații pot rămâne înregistrate în sistemele noastre pentru o perioadă limitată din motive legale sau de securitate.

10.5. După ștergerea contului, utilizatorii nu vor mai avea acces la contul lor și nu vor putea recupera datele șterse. De asemenea, contul nu va mai putea fi utilizat pentru publicarea de anunțuri sau pentru alte activități pe Platformă.

11. Contact

11.1. Pentru orice întrebări, reclamații sau solicitări, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: [email protected].

11.2. Informații de contact suplimentare și posibilitatea de a ne contacta direct sunt disponibile pe Pagina de Contact.

12 Modificări ale Termenilor și Condițiilor

12.1. Operatorul își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, cu sau fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili să revizuiască periodic Termenii și Condițiile pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

13. Exonerare de răspundere

13.1. Utilizarea platformei este pe propriul risc al utilizatorilor. Operatorul nu isi asuma raspunderea răspunderea pentru daunele sau pierderile suferite în legătură cu utilizarea platformei sau în urma anunțurilor publicate pe aceasta.

14. Jurisdicție și Legea Aplicabilă

14.1. Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legea română.

14.2. Orice litigiu sau neînțelegere care poate să apară între utilizatori și Operator în legătură cu utilizarea Platformei va fi soluționat pe cale amiabilă sau prin intermediul instanțelor competente din România.

Acești Termeni și Condiții constituie acordul complet și exclusiv între utilizatori și VoltUp.ro cu privire la utilizarea Platformei. Prin continuarea utilizării Platformei VoltUp, sunteti de acord cu acești Termeni și Condiții.