Cauta
image
  • imageBaterii Solare
  • imageInstalare Sisteme Fotovoltaice
  • imageKituri Fotovoltaice
  • imageMentenanta Sisteme Fotovoltaice
  • imageStructuri Fotovoltaice
Unde
image
image

Deoarece noi privim investiția într-un sistem fotovoltaic ca și una strategică, pe termen lung, de minim de 25-30 de ani, am ales să nu lucrăm decât cu echipamente de top, de la cei mai buni producători din fiecare domeniu.

 La invertoare off-grid/hybrid lucrăm aproape exclusiv cu Victron Energy , care este, de departe, liderul incontestabil în domeniu. Tehnicienii noștri sunt certificați ca și instalatori autorizați Victron și avem un portofoliu impresionant de instalări făcute cu aceste echipamente, astfel încât putem afirma, fără falsă modestie, că suntem printre cei mai buni din țară. Mai ales că nu ratăm nici un training, nici un curs nou, nici o modificare software, pentru că ne dorim să fim în permanentă în top.

La invertoare on-grid, lucrăm cu Fronius, iarăși acceptat unanim ca și lider mondial pentru invertoarele conectate la rețea, atât pentru rezidențial, cât și pentru partea de comercial/industrial/parcuri fotovoltaice de mare putere.

La panouri folosim , în funcție de specificul fiecărui sistem în parte, dar și de preferințele clienților, mărci consacrate din top 5: Canadian Solar, Longi, JA Solar, Trina Solar, cu tehnologie de ultima generație.

Pe partea de stocare, noi am ales de mult tehnologia LiFePo4 (litiu-fier-fosfat), care este cea mai sigură și mai fiabilă în acest moment. Tehnologia de fabricație împiedică aprinderea spontană și/sau arderea acestor baterii, lucrul care le face cele mai potrivite pentru stocarea energiei. Folosim doar celule grade A, de la producători de top din domeniu, EVE, BYD, CATL, aceleași celule care se folosesc, mai nou, și la autovehicule electrice, celule pe care le importăm noi direct. Pentru managementul acestor celule folosim unele dintre cele mai bune BMS- uri de pe piață din acest moment, de la producătorul SEPLOS, al cărui reprezentant autorizat suntem în România, atât pentru distribuție, cât și pentru partea de servisare.

La structura de prindere folosim iarăși liderul în domeniu, nemții de la K2 Systems, care nu mai au nevoie de altă introducere.

Pentru celelalte componente ale sistemelor instalate de noi, folosim întotdeauna doar echipamente de la producători consacrați: Schneider, Schrack, Noark, ETI, etc, astfel încât să nu lăsăm nimic la voia întâmplării și să reducem la minim riscurile unor viitoare defecțiuni.
Datorită acestei abordări , precum și a cunoștințelor tehnice solide ale echipei noastre, oferim fără nici un fel de emoții o garanție pentru montaj de 10 ani, astfel încât dvs să stați liniștiți și să va bucurați de investiția făcută

Evaluează-ne și scrie o recenzie

Evaluarea ta pentru această listare

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Se recomandă ca recenzia ta să aibă cel puțin 140 de caractere

image

Datele introduse in acest formular sunt folosite doar pentru a facilita comunicarea dintre tine si aceasta companie. Vezi mai multe in Politica De Confidentialitate.

Solicitarea dvs. a fost trimisă cu succes.

image