Cauta
image
  • imageBaterii Solare
  • imageInstalare Sisteme Fotovoltaice
  • imageKituri Fotovoltaice
  • imageMentenanta Sisteme Fotovoltaice
  • imageStructuri Fotovoltaice
Unde
image
image

Dacă nu sunt curățate în mod corespunzător, panourile fotovoltaice pot să fie cu 15-30% mai puțin eficiente, ceea ce înseamnă că vor genera mai puțină electricitate. Pentru a compensa, vei folosi electricitatea produsă de rețeaua națională, ceea ce înseamnă o creștere automată la factura de curent.

 Depunerile de praf, cenușă, particule solide din gazele de eșapament, polen, insecte, excremente de păsări duc la reducerea capacității panourilor fotovoltaice de a produce energie electrică. De aceea, curățarea periodică a panourilor fotovoltaice menține eficiența acestora, asigurând un maxim de energie electrică în condiții de însorire date.

 Pentru un randament maxim a sistemului fotovoltaic recomandarea producătorului: trebuie curățat profesional cel puțin o dată la 6 luni. Alege unul dintre pachetele sezoniere sau trimestriale pentru a beneficia de reduceri substanțiale.

Evaluează-ne și scrie o recenzie

Evaluarea ta pentru această listare

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Se recomandă ca recenzia ta să aibă cel puțin 140 de caractere

image

Datele introduse in acest formular sunt folosite doar pentru a facilita comunicarea dintre tine si aceasta companie. Vezi mai multe in Politica De Confidentialitate.

Solicitarea dvs. a fost trimisă cu succes.

image