Cauta
image
  • imageBaterii Solare
  • imageInstalare Sisteme Fotovoltaice
  • imageKituri Fotovoltaice
  • imageMentenanta Sisteme Fotovoltaice
  • imageStructuri Fotovoltaice
Unde
image
image

Oferim construcţia „la cheie” a sistemelor fotovoltaice profesionale, pe întreg teritoriul ţării, după proiectul tehnic propriu sau proiectul tehnic pus la dispoziţie de beneficiar.

FOMCO Solar s-a axat, încă din anul 2011, pe proiectarea, execuția și exploatarea sistemelor fotovoltaice, atât industriale (montate pe câmp deschis și acoperișuri), cât și rezidențiale. Am angajat ingineri de profil, am participat la școlarizări în străinătate și am dezvoltat proiecte fotovoltaice de dimensiuni variate în toată țara – toate pentru a ne asigura că serviciile pe care le oferim se ridică la așteptările clienților.

Acum, cu o echipă de aproximativ 50 de colegi şi cu un stoc permanent de peste 7000 de panouri fotovoltaice, obiectivul nostru este de a deveni un dezvoltator important în sisteme fotovoltaice profesionale la nivel naţional prin sprijinul colaboratorilor, partenerilor şi furnizorilor internaţionali cu experienţă vastă în domeniu.

Evaluează-ne și scrie o recenzie

Evaluarea ta pentru această listare

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Se recomandă ca recenzia ta să aibă cel puțin 140 de caractere

image

Datele introduse in acest formular sunt folosite doar pentru a facilita comunicarea dintre tine si aceasta companie. Vezi mai multe in Politica De Confidentialitate.

Solicitarea dvs. a fost trimisă cu succes.

image