Cauta
image
  • imageBaterii Solare
  • imageInstalare Sisteme Fotovoltaice
  • imageKituri Fotovoltaice
  • imageMentenanta Sisteme Fotovoltaice
  • imageStructuri Fotovoltaice
Unde
image
image

Drone Data redefinește inspecțiile tehnice și fotogrammetrice în sectoarele fotovoltaic, eolian, energetic și si al constructiilor, cu tehnologie avansată și expertiză specializată.

Beneficiezi de soluții rapide și precise de achizitie si analiza a datelor critice, optimizand costurile si minimizand riscurile umane.

Contacteaza-ne pentru a gasi solutia optima pentru nevoile tale!

Ce Servicii Oferim?

Inspecție Termografică

Utilizăm drone dotate cu camere termografice performante pentru a detecta pierderile de căldură, defecțiunile electrice sau problemele de izolație, oferind o viziune detaliată și precisă a posibilelor defecte.

Inspecție Foto-Video

Realizăm inspecții vizuale detaliate cu ajutorul camerelor de înaltă rezoluție montate pe drone, asigurând verificarea și evaluarea stării structurilor și instalațiilor.

Analiza și Raportarea Datelor

Asigurăm procesarea avansată a datelor colectate, oferind analize detaliate și rapoarte personalizate. Acestea oferă informații valoroase despre condiția infrastructurilor, permitând luarea unor decizii informate și optimizarea operațiunilor.

Fotogrammetrie

Oferim servicii profesioniste de fotogrametrie pentru crearea de modele 3D precise, ortofotoplanuri și hărți detaliate, facilitând analize complexe ale terenurilor și structurilor.

Oferte

Inspectii Cu Drona Pentru Sisteme Fotovoltaice Mentine productivitatea sistemului fotovoltaic la nivelul optim. Descopera din timp defectele ascunse cu ajutorul unei inspectii termografice cu drona. Drone Data iti ofera soluții rapide și precise de achizitie si analiza a datelor critice, optimizand costurile si minimizand riscurile umane.

Obțineți oferta

Evaluează-ne și scrie o recenzie

Evaluarea ta pentru această listare

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Se recomandă ca recenzia ta să aibă cel puțin 140 de caractere

image

Datele introduse in acest formular sunt folosite doar pentru a facilita comunicarea dintre tine si aceasta companie. Vezi mai multe in Politica De Confidentialitate.

Solicitarea dvs. a fost trimisă cu succes.

image