Cauta
image
  • imageBaterii Solare
  • imageInstalare Sisteme Fotovoltaice
  • imageKituri Fotovoltaice
  • imageMentenanta Sisteme Fotovoltaice
  • imageStructuri Fotovoltaice
Unde
image
image

XRD Group este o companie dedicată montării de panouri fotovoltaice cu o experiență solida în acest domeniu. Fondată în 2021, după ani de experiență acumulată în Germania și Belgia, XRD Group a avut un parcurs impresionant, cu peste 600 de lucrări realizate și 25 de companii cu care am colaborat până acum.

La XRD Group, credem că energia verde este viitorul și suntem hotărâți să contribuim la această schimbare prin oferirea unui montaj calitativ și de durată pentru clienții noștri. Personalul nostru calificat și dedicat asigură un montaj profesional și de înaltă calitate pentru fiecare proiect, astfel încât clienții să descopere avantajele energiei solare și să își reducă costurile cu energia electrică.

Cu o atenție constantă la detalii și un angajament puternic față de clienți și mediu, XRD Group se străduiește să devină liderul în montajul de panouri fotovoltaice din România. De acum înainte, vizăm să ne extindem activitatea, să ne mărim echipa și să oferim soluții de energie verde accesibile și de înaltă calitate mai multor clienți.

Evaluează-ne și scrie o recenzie

Evaluarea ta pentru această listare

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Se recomandă ca recenzia ta să aibă cel puțin 140 de caractere

image

Datele introduse in acest formular sunt folosite doar pentru a facilita comunicarea dintre tine si aceasta companie. Vezi mai multe in Politica De Confidentialitate.

Solicitarea dvs. a fost trimisă cu succes.

image