Cauta
image
  • imageBaterii Solare
  • imageInstalare Sisteme Fotovoltaice
  • imageKituri Fotovoltaice
  • imageMentenanta Sisteme Fotovoltaice
  • imageStructuri Fotovoltaice
Unde
image
image

Conceptul Green by Allview integrează noi domenii de activitate ale companiei, având ca scop dezvoltarea unui viitor sustenabil și acordarea unei mai mari atenții creșterii calității vieții și grijii pentru generațiile următoare. Obiectivul nostru este să reducem cât mai mult dependența de combustibilii fosili, să educăm și să informăm clienții în această privință, dar și să promovăm energia regenerabilă în consumul obișnuit de curent. Astfel, pe termen lung, vom contribui împreună la reducerea amprentei de carbon și a emisiilor de gaze cu efect de seră.

Panourile fotovoltaice Allview sunt proiectate cu o serie de avantaje și specificații tehnice adaptate condițiilor din România, asigurând un randament maxim. Acestea utilizează celule construite pe wafere de la Longi, unul dintre principalii furnizori mondiali de soluții solare fotovoltaice.

Evaluează-ne și scrie o recenzie

Evaluarea ta pentru această listare

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Se recomandă ca recenzia ta să aibă cel puțin 140 de caractere

image

Datele introduse in acest formular sunt folosite doar pentru a facilita comunicarea dintre tine si aceasta companie. Vezi mai multe in Politica De Confidentialitate.

Solicitarea dvs. a fost trimisă cu succes.

image